Μeet the team

Η  ομάδα των  FoodEnius απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στα εστιατόρια. Η hands-on εξειδίκευση των experts εγγυώνται το αποτέλεσμα για κάθε επιχείρηση εστίασης! 

Tάσος Μαντής-Τάσος Πεδιαδίτης

Το δίδυμο Τάσος Μαντής και Τάσος Πεδιαδίτης εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία, γνώση και το μεράκι τους γι’ αυτό που λέγεται γαστρονομία, οργάνωση και αποτέλεσμα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παρακάτω πεδία του  food & beverage ξενοδοχείων. Η συνεργασία τους φέρνει ένα πραγματικά μοναδικό και ασυναγώνιστο δείγμα εμπειρίας στο κομμάτι food & beverage του ξενοδοχείου. Τα έργα F&B ενός ξενοδοχείου απαιτούν μια προσέγγιση τόσο στρατηγική όσο και δημιουργική, βασισμένη στην εμπειρία του δίδυμου που πραγματοποιεί κάθε του υπόσχεση.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης

Ο Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθήνας, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, έχει μεταπτυχιακό ΜSc in Quality Management του πανεπιστημίου West of Scotland και διδακτορικό στο food safety benchmarking στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής. Συνεχίζει στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών ως μεταδιδακτορικός ερευνητής σε θέματα νοθείας και άμυνας τροφίμων. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας σε βιομηχανίες τροφίμων, εταιρείες μαζικής εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες και δίκτυα λιανικής πώλησης τροφίμων (super market). Είναι πιστοποιημένος επιθεωρητής από το IRCA συστημάτων EN ISO 22000:2018 & ISO 9001:2015 και επιθεωρητής των GFSI προτύπων IFS, BRC, FSSC. Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκπαιδευτών Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων και στο Μητρώο Εκπαιδευτών Συναρμόδιων Φορέων και Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ. Ανήκει στην επιστημονική ομάδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ.). Τα ερευνητικά του ενδιαφέρονται είναι ασφάλεια τροφίμων στην μαζική εστίαση, διαχείριση ολικής ποιότητας, τεχνολογία λειτουργικών τροφίμων.

Χάρης Τζαννής

Ο Χάρης Τζαννής σπούδασε ειδικός εφαρμογών με πολυμέσα (Αθήνα, 1993) και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στη δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου για ψηφιακές πλατφόρμες και στην οργάνωση διαδραστικών ψηφιακών εφαρμογών (Παρίσι, 2000). Δραστηριοποιείται από το 1996 στον τομέα των Νέων Μέσων με ιδιαίτερη αγάπη στο Internet. Εργάστηκε στα τμήματα πολυμέσων των εταιρειών Νοοτροπία ΕΠΕ, Cybernauts and Cybernots και Exodus ΑΕ σχεδιάζοντας πλήθος διαδραστικών εφαρμογών για σημαντικούς πελάτες όπως είναι η Greenpeace, η Εμπορική Τράπεζα, το ίδρυμα Γιώργος Γεννηματάς, το Νομισματικό Μουσείο, η Τράπεζα Κύπρου, το ΥΠΕΧΩΔΕ, το Υπουργείο Παιδείας κ.α.  Tο 2001 ίδρυσε την Άσπρη λέξη της ημέρας, εκδίδοντας παράλληλα γλωσσολογικά λεξικά, έως και το 2010 όπου η άσπρη λέξη έχει μετονομαστεί σε asprimera και σε συνεργασία με την Μαριάννα Καβρουλάκη εκδίδει το πρώτο ελληνικό γαστρονομικό λεξικό με τίτλο “Η γλώσσα της γεύσης”. Tην ίδια χρονιά εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στο portal Pathfinder.gr, όπου ξεκίνησε την παραγωγή διαδικτυακών γαστρονομικών εκπομπών για την ιστορία των τροφών.  Τo 2011 ξεκίνησε συνεργασία με τον γαστρονομικό οδηγό “The Food and Leisure Guide” [FNLguide] όπου σχεδίασε και παρουσίασε μια σειρά διαδικτυακών εκπομπών όπως τις “The Chefs”, “The Bartenders” και “The cocktails” που προβλήθηκαν με μεγάλη επιτυχία. Το 2017 δημιουργεί το Product of the day,  δηλαδή την καθημερινή παρουσίαση ελληνικών προϊόντων στο Internet και παράλληλα συνεργάζεται με το Αθηνόραμα Umami. Το 2019 ιδρύει το Delio Food Hub, τον πρώτο κόμβο διανομής προϊόντων τροφίμων μικρών παραγωγών σε εστιατόρια και ξενοδοχεία. Έχει συνεργασθεί με το Μητροπολιτικό Κολέγιο όπου δίδαξε Επικοινωνία της Γαστρονομίας» ενώ είναι πιστοποιημένος εισηγητής του INΣΕΤΕ σε θέματα γαστρονομικού μάρκετινγκ, όπου μελετά και παρουσιάζει μοντέλα ανάπτυξης που στηρίζονται στην γαστρονομία και τον τουρισμό.

Our Menu